Feedback

Vi har fått en hel del läsare för att vara en nystartad blogg så vi tänkte fråga vad ni vill läsa om? Vill ni se videos där vi lär er olika frisyrer? Vad vill ni veta mer om, oljor? Ica schampoo vs frisörschampoo? Lämna mer än gärna en kommentar och berätta vad just du vill lära dig om i hårväg!

Kram Emelie & Elise 

Kommentarer
Klara säger:

Vill veta mer om oljor!! Maroccanoil bl.a.!! Och den där oljan som alla pratade om (vad de nu hette) som Carolina Gynning använda så att hennes hår växte fortare!! Jätte kul :D

2013-12-09 | 21:09:20
Bloggadress: http://klarajt.blogg.se/
Julia säger:

Har en fråga till er! Det är så att jag tidigare färgat mitt hår i en röd/brun färg hemma. Min riktiga hårfärg är i en kallare nyans och ljusbrunt. Detta gör att utväxten ser för hemsk ut, typ gråaktig. Har nyligen ljusat upp håret en aning hos frisören men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. En stor förbättring helt klart, men utväxten ser fortfarande grå ut i förhållande till den varmare nyansen på resten av håret. Nu vill jag fixa till det hos frisören igen, vill helst ha kvar en del av den utväxt jag har, så att jag slipper färga håret så ofta då det växer som attan. Vill ljusa upp resten av håret och ge det en nyans som stämmer bättre överens med min egen så att det ser fint o naturligt ut till utväxten. Frågan är om det verkligen går att fixa?? Kommer det slita på håret och krävs det avfärgning och liknande? Håret är inte rött direkt utan snarare ljusbrunt i en varm nyans som påminner åt det rödare håller. Jättetacksam för svar! :)

2013-12-09 | 21:54:23
Linnea säger:

Åh vilken bra idé på blogg!

2013-12-09 | 23:26:05
Ellen säger:

HÄRLIGT med en frisörblogg som man kan ställa frågor till. Några allmäna frågor jag skulle vilja få svar på är om tupering dagligen är väldigt skadligt för håret och sedan frågan alla tjejer vill få svar på; finns det ett sätt att snabba på hårväxten?! :)

2013-12-10 | 14:54:49
Cecilia säger:

Funkar det att tvätta håret utan produkter? Alltsä när håret blivit van att vara utan, blir håret rent eller är man "tvungen" att använda produkter. Fin blogg ni har! :)

2013-12-10 | 19:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback