Fet hårbotten men torra längder?

Hej! hittade eran blogg på annicas blogg :) Tänkte bara fråga en sak jag blir helt förvirrad över.. nämligen sulfatfria schampon. Kan man använda det ifall man använder många andra produkter i sitt hår? t.ex dust it, torrschampo osv? känns som att det inte blir lika rent som med ett sulfatschampo. 
En annan fråga också, mitt hår blir väldigt fort fett i hårbotten, men det är torrt i längderna. Kan det vara sulfaterna i schampot jag använder nu? 
tacksam för svar :)


Sulfatfritt schampoo tvättar bort stylingprodukter som, spray, dustit, torrschampo osv. Det är om man har produkter med icke vattenlösliga silikoner i som det krävs sulfater för att tvätta bort! 
Det är högst troligt att dina "problem" beror på sulfaterna i ditt nuvarande schampo. Sulfater torkar inte bara ut längderna utan även hårbotten. Om hårbotten är torr producerar den mer fett för att kompensera. Därför blir du fort fet i hårbotten men längderna blir bara torrare och torrare!

Vi rekommenderar dig att istället använda sulfatfritt schampo och balsam och även återfuktare inpackning! Använd inpackningen ca 2ggr i veckan så kommer du märka skillnad efter 2-3 veckor. 
Som vi tipsat om innan är Maria Nilsa's palett serie helt fantastisk! Denna gröna serie ovan är strukturerande och reparerande! Använd schampot 2 gånger vid schamponering, sedan inpackning och sist balsam! 
Elise har själv testat detta på sina torra längder och hon är helt såld! Fins att köpa på salonger eller på Bangerhead.se



Kommentarer
Emma säger:

Tack för ett bra svar!! :) Har varit nyfiken på den serien men aldrig vågat testa, ska göra det nu.

2013-12-17 | 19:20:36
Emma säger:

Såg dock nyss att den innehåller en silikon som inte är vattenlöslig :/

2013-12-17 | 19:36:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback